Danas je u Saborskom u općinskoj vijećnici održana promocija Monografije o Ličkoj Jesenici, autora Prof. dr. sc. Rade Kneževića.

Promociji je prisustvovalo 20-tak Jeseničana od kojih većina trenutno ne živi u Jesenici. Autor je u svom jednosatnom izlaganju vrlo sažeto i slikovito predstavio sadržaj svoje knjige. Nakon izlaganja bilo je veliko zanimanje za kupnju knjige, neki su kupili i nekoliko primjeraka.

Promocija u Saborskom je protekla u najboljem redu, dok je u Jesenici došlo do incidenta. Više pročitajte na dnu ispod fotografija.

NAKON PREZENTACIJE INCIDENT KOD CRKVE U JESENICI

Neviđene neugodnosti i uvrede doživjeli smo prof. Knežević i ja od Nikole Grbe kod crkve u Jesenici nakon prezentacije kad je profesor vraćavši se iz Saborskog s dvojicom prijatelja stao kod crkve da pozdravi neke svoje poznanike, pa sam stao i ja jer sam se vozio iza njega. Te psovke i prostačenja koje je on nama izgovorio apsolutno nisu za objavu. U jednom trenutku je Grba nakratko i fizički nasrnuo na profesora Kneževića uhvativši ga za rame, no zaustavio ga je paroh Slavnić.

S profesorom se verbalno "obračunao" i paroh plaščanski Goran Slavnić. Paroh nam se čak i ispričao zbog Grbinih uvreda i nasrtaja na nas. Sve se ovo dogodio samo zato što je profesor na ovom portalu objavio kako mu nije omogućena prezentacija u parohijskom domu u Jesenici, što se ovima nije svidjelo kazavši da to nije cijela istina.

Ivan Matovina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari  

#1 Milan 2018-08-31 06:36
Moj školski kolega Rade(iz osnovne škole) bio je već tada pristojan dečko i đak i nikada svadljiv.Vrlo rado bih ga nakon 55 g vidio.Pozdrav svim mojim Saborčanima a i Jeseničanima koji vole i Saborsko(jer su u Saborsko išli u školu) ali mislim da je takvih malo? Mile

You have no rights to post comments