HDZ-ov kandidat za župana Damir Jelić posjetio je Saborsko.

Saborčanima je kazao da će se kao župan zalagati za razvoj njihova kraja. Uvjeren je Jelić i da će kandidat HDZ-a za načelnika Saborskog Marko Bićanić, pobijediti na lokalnim izborima.

Nakon druženja s mještanima odao je počast svim poginulim i nestalim braniteljima kod spomenika žrtvama Domovinskog rata.

Javlja Radio Mrežnica

Komentari  

#1 Matan 2017-02-27 11:10
Da "zalagat" će se za razvoj Saborskog kao i svi do sada... :P
Oni se "zalažu", a mi nestajemo!? Nemojte se više molim vas ko Boga "zalagati" za nas!!!
Preživjeli smo i turski zulum, ali samostalnu Hrvatsku, sad je već očito, nećemo!
Obećanja nam dajete samo kad vam trebaju glasovi.
#2 Ivan 2017-02-27 21:03
Ja bih prije rekao da lažu, a ne da se zalažu, zapravo, uvjeren sam da bezočno lažu!
#3 Kapela 2017-02-27 21:49
Eto sada vidimo kako dolaze, kandidati, kad trebaju vase Saborcanske glasove da bi se uvalili u udobne fotelje, di bi spavali dok bi vi koji radite placali njihovo spavanje i nerad, Dakle moze li netko kazati dali je ovo prvi put da ova osoba, Damir dolazi u Saborsko, Vjerujem da mu je treba vodic da potrefi doci u zaboravljeno Saborsko od svih vladara. Ajde mo sada ponovo nasjedati na lazi vladara Tako dok se svi izredaju sa lazima ode nase Saborsko u propast, Stara poslovica kaze, Obecanje ludom radovanje,
#4 anecindrić 2017-02-28 18:48
Mislim da nije poštovani gospodin je već navraćao u Saborsko.
#5 Ivan 2017-02-28 19:18
Da dolazio je najmanje dva puta prilikom obilježavanja dana pada Saborskog kao gradonačelnik Grada Karlovca.
#6 Kapela 2017-02-28 22:23
Dobro je da je u 20 godina dosa dva puta , pa bolje i to nego nikako., Kad je daleko.
#7 Ivan 2017-03-06 07:11
Izgleda da slijedi cam back velikog šamana u politiku, jer je i on bio u crkvi prošle nedjelje, a nakon mise je odvukao Jelića na kavu u Nuglić i tamo ga davio dva sata da ga vrati u HDZ te da on bude njihov kandidat za načelnika Općine...!?
Moglo bi opet veselo za lokalne izbore u Saborskom :lol: .
#8 Kapela 2017-03-07 00:18
Neznam dali sam u pravu, a mislim da ni sada ova uprava Opcine Saborsko sa nacelnikom nije nista bolja od Luke , Dakle ako cemo govoriti istinu , onda neka vecina odluci za koga ce glasat , a demokratski je postivati vecinu, Poznato je djelo Luke iz proslosti pa onda se nema sto nadodati. Pa ako nema netko bolji onda neka Luka dojde ponovo za nacelnika. Ako ga HDZ vrati u clanstvo to je njihova stvar.pa ce se vidit po glasovima u Opcini saborsko tko moze dobiti za Nacelnika ,, Mozda bi Grba treba ici za nacelnika???. posto ste se povratili u onaj sistem prije devedesetih.

You have no rights to post comments