Avalon - Poštovani, u prilogu vam dostavljamo ponudu u PDF formatu. Ponudu možete isprintati i koristiti ju za plaćanje odabranih usluga.

Podaci za uplatu su sljedeći:

Ponuda broj: 210894
Ukupni iznos: 435,00 Kn
Datum dospijeća: 30.11.2021

Plaćanjem ponude 210894 prihvaćate Uvjete korištenja Avalona objavljene na našim stranicama.

Originalni račun dostavit ćemo vam odmah po proknjiženoj uplati.

Hvala na povjerenju!

Uz srdačan pozdrav,

Avalon d.o.o.
Stjepana Radića 10, 48350 Đurđevac

Komentari  

#1 Ivan 2021-11-27 10:36
Godišnja pretplata poslužitelju tj. hostingu je nešto bez čega nema web stranice na internetu. saborsko.net postoji već 14 godina i svo to vrijeme plaćamo uslugu hostiga Avalon (račun gore), domenu saborsko.net i imageshack.com web portal na kojem su naše fotografije.(ukupno 800 kn)

U početku je bilo sponzora (fizičkih osoba) koje su nam nekoliko godina slali novac za plaćanje godišnje pretplate. Hvala im! Kako je vrijeme prolazilo toga je bivalo sve manje, sada troškove snosimo Mario i ja.

Ne tražimo više niti primamo donacije nego samo dajemo do znanja da se i bez donacija može raditi nešto korisno za društvo. Nije sretan onaj koji stalno traži, koji je nezasitan ili nedaj Bože krade, nego onaj koji daje. “Ne pitajte što vaša zemlja može učiniti za vas – pitajte što vi možete učiniti za svoju zemlju.” John F. Kennedy 1961.
Ne smatram uzaludnim niti utrošeno vrijeme, niti uloženi rad na ovom portalu kroz sve ove godine, to činim iz osobnog zadovoljstva i za sve vas koji ovo pratite diljem svijeta.
Lijepi pozdrav svima!
#2 Ivan 2021-11-28 13:45
Nisam ljut ni na one koji ne vole mene niti ovaj portal, neka, valjda imaju dobar razlog za to ...??? Takvima ja ne mogu pomoći, niti sam im ja išta kriv, to su jednostavno takvi karakteri, ljudi koji nimalo ne drže do pravih moralnih vrijednosti, oni se okreću prema potrebi; sad ovako, pa sad onako.
#3 Kapela 2021-11-28 21:15
Urednice portala Ive,, Zasto sada necete primati donatore ,, Eto bas sam mislija poslati ti email da znam kako mogu donirati malo od svoje mirovine da ipak pomognem koliko mogu Prije nekoliko godina sam pokrenuja kod pojedinih Saborcana donaciju pa sam poslije i sam odusta , Neznam sto bi bilo dobro donirati ili ne, Kako si ti napisa da neprimate donacije niti trazite pomoc Pa nisi trazija ni prije pa sam sa nekoliko Saborcana ipak posla za pretplatu Dovoljno je sto sve radis i prikazujes na portalu i to je velika zasluga i hvala ti za sve sto radis ti i Mario Hvala vam..
#4 Ivan 2021-11-29 04:18
Hvala tebi i drugima na donacijama, bilo je i više nego pošteno od vas koji ste u početku davali. Nije to neki novac da nebi mogli mi sami.
Ovo sam objavio da se vidi da imati web stranicu na internetu ipak nešto košta, da to nije isto kao facebook s kojega me pojedinsci napadaju bez ikakvih posljedica i troškova...
Neki će svoj novac trošiti po birtijama što je njihovo pravo izbora, a mi eto nešto potrošimo na ovo.

You have no rights to post comments